Bel ons 0592-407464
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
Bel ons 0592-407464

Dakreiniging kan op verschillende manieren worden uitgevoerd. Over het algemeen wordt er gebruik gemaakt van hogedrukreinigers die heet of koud water spuiten. Belangrijk is dat de druk wordt aangepast aan de dakpan. Gebeurt dat niet dan wordt het dak niet schoon genoeg óf wordt de dakpan beschadigd.

Een andere manier is door gebruik te maken van een algen en mos dodend middel. Dit middel wordt onder lage druk op het dak gespoten. Daarna is het afwachten aangezien het middel zijn werk moet doen. Helemaal schoon wordt het hier niet mee en het is daarom ook niet voldoende als daarna moet worden gecoat of geïmpregneerd. Wel is dit een deze methode te bezien als een vorm van onderhoud. Wanneer het dak is schoongespoten onder hoge druk en al dan niet gecoat is, is het inspuiten met een algen en mos dodend middel voldoende om het dak schoon te houden. 1 keer per twee jaar is zeker voldoende. Bij ATELIA kunt u hiervoor een onderhoudscontract afsluiten.

Contact

Atelia dak en gevel
Naoberdreef 60
9403 KL, Assen

0592-407464

www.atelia.nl

Algendoder

Bestel hier ons vloeibaar milieuvriendelijk en biologisch reinigingsmiddel op basis van enzymen. Het verwijdert alle vervuiling en aanslag van atmosferische oorsprong. Het is het ideale reinigingsmiddel voor alle buiten oppervlakken.

Gewoon aanbrengen en doe verder niets, de enzymen en de natuur doen het werk voor u.

Bestel formulier

Twitter

Michel van Roon
@Atelia_dak