Bel ons 0592-407464
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
Bel ons 0592-407464

Dakrenovatie maakt ATELIA onderscheidend in Drenthe. Wij doen meer dan alleen maar dakreiniging en dakcoating in Drenthe. Waar nodig voeren wij reparaties uit aan de nokvorsten, kilgoten panlatten etc. Wij doen dit uitsluitend met hoogwaardige materialen om u te verzekeren van kwaliteit.

Als een dak gereinigd is zijn vaak zwakke plekken duidelijk zichtbaar. Dit kan varieren van dakpannen met scheuren tot nokvorsten die geheel vervangen moeten worden of het aanhelen van de mortel onder de nokvorsten. Vooral dit laatste gebeurt vaak met gewone voegmortel of cement. ATELIA gebruikt hiervoor een speciale dakdekkersmortel die veerkrachtig is en uitzet en krimpt met de nokvorsten.

Atelia bied zijn Dakrenovatie diensten aan door het hele land. Wij werken vanuit Drenthe en zijn vaak te vinden in de plaatsen: Assen, Emmen, Hoogeveen en Meppel. Tevens bedienen wij Roden, Coevorden, Klazienaveen, Beilen, Eelde-Paterswolde en Zuidlaren

ATELIA voert een dakrenovatie uit in overleg met u en probeert de kosten te beperken door alleen datgene aan te pakken waartoe u opdracht heeft gegeven.

Neem Contact met ons op voor meer informatie. Wij kijken graag samen met u hoe wij uw dak in Drenthe kunnen renoveren

Contact

Atelia dak en gevel
Naoberdreef 60
9403 KL, Assen

0592-407464

www.atelia.nl

Algendoder

Bestel hier ons vloeibaar milieuvriendelijk en biologisch reinigingsmiddel op basis van enzymen. Het verwijdert alle vervuiling en aanslag van atmosferische oorsprong. Het is het ideale reinigingsmiddel voor alle buiten oppervlakken.

Gewoon aanbrengen en doe verder niets, de enzymen en de natuur doen het werk voor u.

Bestel formulier

Twitter

Michel van Roon
@Atelia_dak