Dakrenovatie maakt ATELIA onderscheidend in Groningen. Wij doen meer dan alleen maar dakreiniging en dakcoating in Groningen. Waar nodig voeren wij reparaties uit aan de nokvorsten, kilgoten panlatten etc. Een dakrenovatie voeren wij uitsluitend uit met hoogwaardige materialen om u te verzekeren van kwaliteit.

Als een dak gereinigd is zijn vaak zwakke plekken duidelijk zichtbaar. Dit kan varieren van dakpannen met scheuren tot nokvorsten die geheel vervangen moeten worden of het aanhelen van de mortel onder de nokvorsten. Vooral dit laatste gebeurt vaak met gewone voegmortel of cement. ATELIA gebruikt hiervoor een speciale dakdekkersmortel die veerkrachtig is en uitzet en krimpt met de nokvorsten.

Atelia bied zijn Dakrenovatie diensten aan door het hele land. Wij werken vanuit Groningen en zijn vaak te vinden in de plaatsen: Hoogezand, Veendam, Stadskanaal, Winschoten, Delfzijl, Haren en Appingedam.

ATELIA voert een dakrenovatie uit in overleg met u en probeert de kosten te beperken door alleen datgene aan te pakken waartoe u opdracht heeft gegeven.

Neem Contact met ons op voor meer informatie. Wij kijken graag samen met u hoe wij uw dak in Groningen kunnen renoveren