Bij Atelia treft u vele jaren ervaring op het gebied van daken en gevels in Friesland.

Een nieuw plat dak, een nieuw hellend dak, uw bestaande dakpannen laten reinigen en behandelen met een dakcoating of impregneermiddel, uw gevel reinigen en eventueel opnieuw voegen en/of impregneren of een compleet nieuwe aanbouw: bij Atelia bent u bij het juiste adres.

Voor zowel platte als hellende daken kunt u bij ons terecht. Of het nu gaat om een renovatie van een plat of hellend dak of geheel nieuw; Atelia helpt u verder in Friesland. Voor platte daken werken wij vooral met bitumineuze dakbedekkingen.

Bij hellende daken zijn wij gespecialiseerd in leipannen, natuurleien, betonpannen en keramische dakpannen.

Ook voor uw gevel hebben wij diverse mogelijkheden om deze weer als nieuw te laten worden. Dit kan door middel van het reinigen en/of opnieuw voegen van uw gevel of door het plaatsen van een volledig nieuwe buitengevel door middel van steenstrips die uit echte metselstenen worden gezaagd en echt worden gevoegd, zodat er een compleet nieuwe gevel lijkt te staan. Dit kan worden gecombineerd met het isoleren van uw gevel.

Atelia werkt door het hele land om onze klanten te bedienen, dus ook in Friesland. Wij werken vanuit Drenthe en zijn vaak te vinden in de aangrendende provincie Friesland/p>

Wij kijken graag samen met u hoe wij uw wensen in Friesland kunnen uitvoeren