Bel ons 0592-407464
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
Bel ons 0592-407464

Bij Atelia treft u vele jaren ervaring op het gebied van daken en gevels in Groningen.

Een nieuw plat dak, een nieuw hellend dak, uw bestaande dakpannen laten reinigen en behandelen met een dakcoating of impregneermiddel, uw gevel reinigen en eventueel opnieuw voegen en/of impregneren of een compleet nieuwe aanbouw: bij Atelia bent u bij het juiste adres.

Voor zowel platte als hellende daken kunt u bij ons terecht. Of het nu gaat om een renovatie van een plat of hellend dak of geheel nieuw; Atelia helpt u verder in Groningen. Voor platte daken werken wij vooral met bitumineuze dakbedekkingen.

Bij hellende daken zijn wij gespecialiseerd in leipannen, natuurleien, betonpannen en keramische dakpannen.

Ook voor uw gevel hebben wij diverse mogelijkheden om deze weer als nieuw te laten worden. Dit kan door middel van het reinigen en/of opnieuw voegen van uw gevel of door het plaatsen van een volledig nieuwe buitengevel door middel van steenstrips die uit echte metselstenen worden gezaagd en echt worden gevoegd, zodat er een compleet nieuwe gevel lijkt te staan. Dit kan worden gecombineerd met het isoleren van uw gevel.

Atelia werkt door het hele land om onze klanten te bedienen, dus ook in Groningen. Wij werken vanuit Drenthe en zijn vaak te vinden in de aangrenzende provincie Groningen. Wij hebben klanten in plaatsen zoals: Hoogezand, Veendam, Stadskanaal, Winschoten, Delfzijl, Haren, Appingedam en Leek

Wij kijken graag samen met u hoe wij uw wensen in Groningen kunnen uitvoeren

Contact

Atelia dak en gevel
Naoberdreef 60
9403 KL, Assen

0592-407464

www.atelia.nl

Algendoder

Bestel hier ons vloeibaar milieuvriendelijk en biologisch reinigingsmiddel op basis van enzymen. Het verwijdert alle vervuiling en aanslag van atmosferische oorsprong. Het is het ideale reinigingsmiddel voor alle buiten oppervlakken.

Gewoon aanbrengen en doe verder niets, de enzymen en de natuur doen het werk voor u.

Bestel formulier

Twitter

Michel van Roon
@Atelia_dak