Atelia kan uw platte dak geheel vakkundig vernieuwen in Drenthe.

Is uw platte dak in goede conditie?
Of het nu om een particulier woning, een vereniging van eigenaren of een bedrijfspand betreft, Atelia helpt om de conditie van uw platte dak inzichtelijk te krijgen.

Een plat dak gaat ongeveer 20 jaar mee. De levensduur is afhankelijk van:

  • de soort gebruikte materialen (APP Bitumen, SBS Bitumen, EPDM, PVC etc.)
  • de kwaliteit van de materialen
  • de vakbekwaamheid van de dakdekker
  • Hoe goed zijn de details afgewerkt?
  • Hoe zit het met de dakdoorvoeren en de afvoeren?

Voor veel mensen is het lastig in te schatten wat de conditie van hun platte dak is en vragen zich af:

  • Hoe lang kan mijn dak nog mee?
  • Hoe weet ik of mijn dak nog 1, 5 of 10 jaar mee kan?
  • Moet is eerst wachten op lekkage?

Atelia helpt u daarbij. Wij kunnen uw dak inspecteren en vaststellen wat de conditie van uw dak is. Door uw platte dak volgens vastgestelde punten te inspecteren kunnen wij de conditie van uw dak inzichtelijk maken. Daaropvolgend kunnen wij voor u een meerjaren onderhoudsplan samenstellen zodat u weet met welke (onderhouds)kosten u te maken gaat krijgen. Alles om er voor te zorgen dat u er droog bij blijft zitten en u weet waar u aan toe bent. Neem gerust Contact op over de mogelijkheden in Drenthe.

Heeft uw platte dak onderhoud nodig of moet het geheel vernieuwd worden?
Op een gegeven moment is het nodig om onderhoud te plegen aan uw platte dak.
Soms zijn preventief onderhoud of wat kleine reparaties voldoende. In andere gevallen kan het nodig zijn een nieuwe laag dakbedekking aan te brengen óf zelfs Alle oude dakbedekking te verwijderen en een compleet nieuwe laag dakbedekking aan te brengen (bitumen, EPDM of anders) al dan niet met isolatie.
Bij Atelia bent u dan bij het juiste adres. Wij adviseren u graag over de plan van aanpak en de juiste materialen en voeren alle werkzaamheden vakkundig uit.
U kunt dan weer jarenlang zorgeloos vooruit.
Bel of mail ons voor de mogelijkheden in Drenthe.

Wilt u uw dak extra isoleren?
De isolatiematerialen, mogelijkheden en normen zijn de laatste jaren behoorlijk verbeterd. Omdat er via een plat dak in de winter aardig wat kou kan binnenkomen of in de zomer juist warmte, kan het zinvol zijn om uw platte dak extra te laten isoleren. Atelia adviseert u graag over de mogelijkheden hiervan in Drenthe. Bel of mail ons voor een vrijblijvende offerte.

Atelia bied zijn Dakrenovatie diensten voor platte daken aan door het hele land. Wij werken vanuit Drenthe en zijn vaak te vinden in de plaatsen: Assen, Emmen, Hoogeveen en Meppel. Tevens bedienen wij Roden, Coevorden, Klazienaveen, Beilen, Eelde‐Paterswolde en Zuidlaren